Cine mi-a blocat emailul?!

Acum ceva timp povesteam despre noile servicii de testare care le oferim.

Ce aduc nou aceste teste? Simplu, iti ofera o imagine reala despre gradul de “penetrare” a newsletterului care urmeaza sa-l trimiti. Asa cum puteti vedea in captura de mai jos e vorba de teste pe 3 nivele. Daca emailul nu trece de filtrele gateway si/sau de filtrele de server este foarte probabil ca multi din lista dumneavoastra sa nu primeasca deloc newsletterul.

Daca trece de aceste filtre dar intampina probleme in filtrele desktop este foarte probabil ca newsletterul sau emailul cu pricina sa fie livrat in folderul de Junk.

email marketing teste

In plus prin tehnolgia folosita extragem si motivele pentru care fiecare filtru le puncteaza la un email, astfel incat sa puteti inlatura relativ usor cauzele.

In ce filtre testam? Cele mai folosite si toate updatate in 2008, fara a mentiona marci pot spune doar ca unul dintre ele este unul din filtrele folosite de hotmail, un altul de Lycos, un altul de AOL.

Suntem primii din Europa de Est si unii dintre putinele ESP-uri din Europa care folosim o astfel de tehnologie.

Cautam colegi noi… accounti

Daca esti pasionat de internet, daca ai mai citit cate ceva despre email marketing si ti-a placut ce ai citit si vrei sa inveti mai mult te asteptam la un interviu, dar inainte asteptam CV-ul tau la: secretariat at whiteimage.net.

Vei reusi garantat sa faci parte din echipa noastra daca:
–    ai o vointa de fier si o minte de elefant – pentru ca vei invata multe lucruri noi si te vor astepta multe provocari
–    te descurci cu termenele limita si poti sa identifici cu rapiditate mai multe solutii dintre care sa o alegi pe cea mai buna
–    iti place sa lucrezi in echipa dar in acelasi timp poti sa duci un proiect la bun sfarsit si singur/a…si mai ales sa ne poti demonstra asta… aratandu-ne ce ai facut in ultimii 3 ani

Dar mai ales daca esti comunicativ, pasionat, obsedat de calitate si atent la detalii.

Responsabilitati:
–    te vei ocupa de implementarea, verificarea si analiza campaniilor de email marketing din cele mai variate domenii: de la domeniul hotelier la cel auto sau financiar.
–    vei discuta cu clientii si vei raspunde cererilor acestora
–    vei crea propuneri strategice pentru lansarea si implementarea campaniilor de email marketing pentru clientii noi
–    vei face propuneri de imbunatatire a rezultatelor pentru clientii deja existenti
–    vei  lucra cu colegii care se ocupa de grafica,  cei  de la programare si cei care se ocupa de realizare HTML
–    trebuie sa respecti procedurile de lucru

Beneficii:
–    vei participa la conferinte si seminarii de marketing si business- presentation
–    vei beneficia de training online
–    vei beneficia de telefon de serviciu
–    vei avea acces la un pachet de servicii medicale gratuite

Trimite-ne CV-ul tau la secretariat at whiteimage.net.

White Image – partener Edipresse

Inca un parteneriat de care suntem mandri 🙂 Vom gestiona trimiterea newsletterelor pentru produsele media ale grupului Edipresse AS Romania si incepem prin lansarea newsletterului saptamanal VIVA!.

Doritorii de stiri despre cele mai noi tendinte, vedete, evenimente mondene, interviuri exclusive sau portrete ale unor staruri de anvergura internationala se pot abona aici.
Pentru a citi intreg comunicatul de presa, click aici!

ING Asigurari si Pensii au ales White Image pentru comunicarea pe email

Ne bucuram sa anuntam ca White Image sustine, incepand cu luna iunie, comunicarea prin email pentru ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii.

Vom gestiona actiunile de e-mail marketing ale ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii, respectiv trimiterea newsletterelor. Ne vom ocupa de trimiterea si scalarea emailurilor ING, gestionand aceasta componenta a comunicarii externe a companiei….si speram ca rezultatele sa fie minunate! 🙂
Aici poti citi comunicatul de presa!

Interesul abonatilor pentru newslettere, in crestere

Iata ca am prezentat si a treia editie a studiului INSIDE, iar reactiile au fost extraordinare.
Conform “INSIDE: Cum au fost citite newsletterele in anul 2007”,
2006 – media ratei de deschidere = 22.71%
2007 – media ratei de deschidere = 19,53%

2006 – media ratei CTRO = 34,25%
2007 – media ratei CTRO = 37,78%,
ceea ce se traduce printr-un “interes crescut al abonatilor pentru newslettere, in ciuda faptului ca ratele de deschidere au scazut in 2007. Paradoxal, dar adevarat. Cum se explica acest fenomen? Prin acea imagine de 1 pixel care permite monitorizarea ratelor de deschidere in email marketing, indicator care nu mai poate fi masurat corespunzator din cauza blocarii imaginilor de catre ISP-uri..…”
Citeste mai multe in articolul publicat pe Markmedia.

Spam Filter Check

Incepand de astazi sunt bucuros sa anunt ca oferim noi servicii de testare a emailurilor. Noile servicii constau in capacitatea de a testa un email in cateva dintre cele mai folosite filtre antispam. Serviciul este dedicat celor care doresc sa obtina rezultate excelente in ceea ce priveste livrarea emailurilor in Inbox si ofera un feedback clar privind nivelul de penetrare al unui emai.

Spre deosebire de marea parte a furnizorilor de servicii de email marketing care in cel mai bun caz testeaza un email in Spam Assassin, incepand de acum White Image ofera o testare pe 3 nivele: testarea in filtre gateway (sunt filtrele care sunt montate in fata unui server sau la intrarea datelor intr-un datacenter), testarea in filtrele de server (filtrele care ruleaza pe serverul care gestioneaza serviciul de email), testare in filtrele de desktop (cele care de obicei ruleaza pe calculatorul fiecaruia).

E vorba cam de 10 teste pe care le facem asupra unui email. Sigur ca le-ati putea face si inhouse, insa logica pentru care cineva ar folosi acest serviciu este una simpla: efectuarea unor astfel de teste inhouse presupune achizitionarea licentelor pentru aceste filtre, licente care cumulate ar costa doar ~22.000 euro/an ….in schimb in sistemul nostru puteti face toate aceste teste pentru doar cativa euro.