Prima conferinta de email marketing din Romania – Email Marketing MasterClass

In Romania va fi organizata prima conferinta de email marketing, avandu-l ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciati specialisti in email marketing, la nivel mondial, Michael Leander. Conferinta va avea loc pe 7 iulie, in Bucuresti, la Hotel Novotel.

Impreuna cu Michael Leander vor mai fi si alti reputati specialisti care va vor impartasi din tainele email marketingului: Salvatore Massaro, Business Developer Manager pe Europa, Africa – Kodak, reprezentanti ai ANSPDCP care vor vorbi despre protectia datelor cu caracter personal si despre Legea Comertului Electronic.

In calitate de speakeri vom fi prezenti si noi, cei de la White Image, asa ca va invit cu mult entuziasm sa va inscrieti la aceasta conferinta. Gasiti mai multe detalii pe site-ul https://email-seminar.com. Read more

Strategii de engagement pentru abonatii tai, printr-un simplu mesaj de sarbatori

Am mai spus cat este de important sa mentii un dialog deschis cu abonatii tai si sa le pui la dispozitie, constant, elemente de interactivitate in emailul tau. De ce? Pentru ca acestea iti pot aduce rate mari de clickuri si implicit alte actiuni pe care le doresti din partea lor: recomandari, share-uiri, vanzari.

Cu ocazia Pastelui, am profitat de mesajele–felicitari pe care le elaboram in mod normal pentru clientii nostri si le-am dus la nivelul urmator. Mai mult decat un simplu “Sarbatori fericite”, am introdus mai multa interactivitate, elemente de engagement pentru abonati. Read more