De ce merita sa veniti la prima conferinta de email marketing din Romania

White Image va invita si va asteapta la Email Marketing Masterclass – prima conferinta de email marketing organizata in Romania. Vom dezbate cele mai fierbinti subiecte legate de campaniile prin email.

Ne bucura faptul ca aceasta conferinta va avea loc si la noi in tara pentru ca noi, email marketerii romani aveam nevoie de un astfel de eveniment dedicat. Am zis “da” din start, in momentul in care White Image a primit invitatia de a participa in calitate de parteneri si speakeri.

Ceea ce face evenimentul de neratat este participarea expertilor si a specialistilor din alte tari, care ne vor prezenta noile trenduri in email marketing sau studii de caz din care avem ce sa invatam. Read more

80% rate de deschidere sau cum sa comunici la tinta

Daca mai doreai dovezi in privinta eficientei comunicarii targetate, iata-le: peste 80% rata de deschidere pentru un newsletter. Pentru acest lucru ai nevoie sa-ti stabilesti clar obiectivele si publicul tinta. Sa stii cum si cui te adresezi si mai ales ce vrei sa comunici.

Lansarea unui produs nou
Poti folosi eficient orice oportunitate, iar lasansare unui produs te poate ajuta relativ usor sa indeplinesti 2 obiective:
1. Sa colectezi lead-uri precalificate
2. Sa comunici relevant Read more

Ce spun expertii despre email si social media – pros and cons

Unii sunt pro, altii sunt contra. Unii striga sus si tare ca emailul va fi ingropat de retelele de socializare, altii spun ca nu va exista asa ceva, mai ales ca social media exista datorita emailului si nu poate functiona decat cu ajutorul lui.

Sa clarificam lucrurile: social media nu exista fara email. Totul trece prin email: crearea contului, confirmarile, notificarile de orice fel. Totul este in contul de email: userul si parola, notificarile de pe facebook, de pe twitter sau invitatiile de pe LinkedIn. Deci, ca sa te inscrii pe un site, pentru a face o comanda sau pentru a participa la un concurs, ai nevoie, evident, de un cont de email.

Prin urmare, majoritatea expertilor internationali spun ca emailul ramane de baza. Nu numai la nivel de necesitate, ci si ca un foarte util mod de comunicare, care se imbunatateste chiar daca adeptii noilor medii il considera depasit. Noutatea este ca emailul se imbunatateste in permanenta si … da rezultate.
Eli Ashery, CEO al Gold Lasso, crede ca integrarea emailului cu social media nu va aduce niciodata rezultate. Pune in discutie si faptul ca integrarea dintre email si social media nu este potrivita pentru toate industriile. Read more

Succesul unui eveniment trece si prin email

Daca esti in postura de organizator de evenimente, cu siguranta doza de stres creste de la o zi la alta in apropierea evenimentului si pana se termina. Intrebarea pe care ti-o pui este nu daca vin oamenii ci cati oameni strang?

Si incepi prin a face un plan cu metodele de promovare pentru ca acesta sa aiba un media coverage cat mai bun, iar cat mai multi oameni sa afle despre el. Dar te-ai gandit ca pe langa metodele clasice precum tv, radio, outdoor, un reach bun il poti obtine si prin email marketing?

Este important ca oamenii sa afle despre eveniment, dar mai important este sa le atragi atentia si sa ii determini sa se inscrie. Aici intervine factorul principal, publicul tinta, asta pentru ca, oricat de atragator l-ai face, audienta va fi formata numai de cei interesati de tematica. Read more