Gmail anunta clientul de email inteligent – “Priority Inbox”- Relevanta devine mai importanta

Priority Inbox va permite organizarea inboxului astfel incat sa prioritizeze emailurile. Gmail va ajuta userii sa identifice emailurile importante urmarind cativa indicatori importanti:
–  ce emailuri au deschis
– la ce emailuri au dat reply

Emailurile vor fi organizate in 3 sectiuni:
– mailuri importante si necitite
– mailuri marcate de user ca fiind importante
– toate celelalte.

Userii vor avea posibilitatea sa prioritizeze emailurile in Inbox, marcand emailurile importante si pe cele neimportante.

Astfel, daca un email este important pentru un user si il va citi, acel sender va fi prioritizat.

Daca un user nu va citeste emailurile, emailurile voastre vor fi deprioritizate.

Daca un user va citeste emailurile si le marcheaza cu steluta, ca fiind importante, aceasta le va creste prioritatea pe viitor.

“Priority Inbox” va fi disponibil in aproximativ 2 saptamani, utilizatorilor de Gmail.

Noul sistem va influenta in mod direct reputatia senderilor si este o provocare pentru acestia pentru cresterea relevantei.

The philosophy “Mail’em all.Someone is going to buy…” is not working anymore

Detalii despre “Priority Inbox” aici.

Inbox Review 2010 – Topul clientilor de email s-a schimbat

Ne-am gandit cum anume sa-i ajutam pe marketeri sa-si implementeze optim campaniile de email marketing pe clientii de email. Asta pentru ca fiecare client de email este important si, in acelasi timp, diferit de la unul la altul, iar regulile de design sunt absolute esentiale.

Asa s-a nascut Inbox Review 2010, aflat la o noua editie, singurul studiu in legatura cu distributia clientilor de email la nivel local, o analiza a clientilor de email pe care ii folosesc utilizatorii abonati la newsletterele B2B si B2C. Trebuie sa mentionam faptul ca pentru acest studiu au fost analizate informatii obtinute doar in momentul in care imaginile/pozele incluse in email, au fost afisate de catre recipienti.

Studiul cuprinde date colectate si analizate in perioada decembrie 2009 – februarie 2010, de la 250.038 de adrese unice de email: 246.299 de utilizatori sunt abonati la newsletterele B2C, iar 3739 sunt abonati la newsletterele B2B. Read more

Despre targetare, in publicatia online Iaa.ro

Intrebarea celor de la Iaa in legatura cu targetarea in marketing, a adus un raspuns firesc din partea noastra si chiar o pledoarie asupra importantei acesteia. Nu mai e necesar sa spunem cat conteaza pentru noi si cate strategii propunem clientilor, strategii in care dezvoltam idei care au la baza segmentari eficienta pentru ca mesajele sa fie cat mai relevante si, astfel, cu rezultate.

Cititi aici, opinia lui Andrei despre acest aspect.

Hostway Romania in portofoliul White Image

Zicem “Bun venit” noului nostru client, Hostway Romania. Astfel, adaugam in portofoliul nostru de companii-lider, pe cel mai mare furnizor de hosting din Romania.

Ne vom ocupa de tot ce inseamna trimitere si gestionare a emailurilor catre clientii companiei, precum si de administrarea bazei de date atat a Hostway cat si a Blogway, care este serviciul de blog instant, oferit de cei de la Hostway.

Newsletterele sunt personalizate si vor avea tematici diferite in fiecare numar, scopul fiind de a mentine un dialog deschis cu clientii, de a le spune despre serviciile de care pot beneficia din partea companiei si de a le pune la dispozitie suport pentru orice fel de problema intampina. Primul newsletter trimis a fost chiar pentru Blogway.

Ne-a incantat foarte mult ce au spus cei de la Hostway despre noi:
“I-am contactat pe cei de la White Image pentru ca voiam sa aflam daca serviciile pe care le ofera se ridica la inaltimea portofoliului de clienti acumulat. Cand i-am intalnit, a fost usor sa ne dam seama ca inteleg bine domeniul si au cunostinte tehnice detaliate. Aceste lucruri ne-au dat incredere in ei si am facut impreuna un proiect de test. Rezultatele au fost foarte bune si ne-am hotarat sa continuam. Ce ne-a placut la ei? In afara de faptul ca te poti baza pe know-how-ul lor, sunt foarte deschisi si proactivi. Te tin informat si urmaresc proiectul cu grija pana la capat. E o surpriza placuta sa vezi o agentie atat de dedicata clientilor ei”.

Multumim!