Colectarea adreselor de email prin tactici offline

Daca toata lumea are la indemana instrumentele online de colectare a adreselor de email, in ceea ce priveste oportunitatile din off-line, acestea nu sunt exploatate la maxim de multe companii.

Nu exista scurtaturi pentru a achizitiona liste de calitate. Vorbim despre persoane si nu despre statistici.
Multi marketeri aplica principiile de marketing direct campaniilor lor. Costul scazut al trimiterilor si capacitatea de monitorizare au impins multi marketeri spre cresterea utilizarii acestui canal si tendinta de a adauga cat mai multi membrii in lista.

articolul complet aici

Opt-Down sau Opt-Out…pentru o lista de calitate

O solutie pentru gestionarea unei liste de calitate este centrul de preferinte care sa trebuie ofere clientilor optiunea de “opt-down” mai degraba decat  “opt-out”. Optiunile de opt down pot include reducerea frecventei, schimbarea tipului de oferte trimise sau a topicurilor. Poti include linkuri de “follows” si “like” pentru ca este posibil ca unii clienti sa prefere comunicare in retelele de socializare precum Facebook, LinkedIn sau Twitter. Scopul este sa aveti o conversatie in termenii stabiliti de clienti, nu al vostru.

Email Marketing Academy, ediatia a-II-a

Specialistii considera ca email marketing-ul a ajuns in faza de maturitate si in conjunctie cu solutiile de web analitycs sau search marketing ajuta la monitorizarea in detaliu a comportamentului userilor punandu-si puternic amprenta asupra veniturilor generate.

Datele colectate permit brandurilor sa creeze profile clare ale clientilor care impreuna cu sistemele de automatizare a mesajelor ajuta la livrarea de mesaje mult mai targetate si content relevant, atat pentru clienti si prospecti.

La a doua edite a Email Marketing Academy, vom povesti:

– despre noile oportunitati de crestere a bazelor de date, oportunitati generate de noile tehnologii mobile si noile retele sociale,

– despre modalitati de monitorizare a impactului asupra vanzarilor. Modalitati de atribuire a raspunsurilor,

– schimbarile care au intervenit in modul un email poate ajunge in folderul de Inbox sau in folderul de Junk

– despre cum sa testezi o campanie astfel incat sa ajungi la niste concluzii care pot fi folosite in optimizarea comunicarilor viitoare.

Mai multe detalii despre Email Marketing Academy si inscrieri gasiti aici