8 secunde pentru a crea o conversie

8 secunde. Atat ai pentru a face impresie buna la ‘prima intalnire’ cu potentialul tau client. Gaseste raspunsul la intrebarile acestea si campania ta va fi pe drumul cel bun.

Ti-ai pus la punct newsletterul pe care l-ai conceput? Ai realizat un design atractiv? Contentul este relevant pentru abonati? Butoanele de call-to-action sunt si ele suficient de incitante? Ai raspuns pozitiv la aceste intrebari, insa ar mai fi un pas pe care trebuie sa-l faci pentru a avea rezultate in ceea ce priveste vanzarile online si, in general, ratele de conversie: optimizarea landing page-urilor!

Citeste tot articolul AICI

8 seconde conversie white image

Oamenii de marketing si automatizarile

Viitorul e deja aici, iar marea majoritate a marketerilor a înțeles asta. Nu doar că mulți dintre ei au îmbrățișat automatizările, dar aproape toți (91%) susțin că automatizările din marketing sunt “foarte importante”.

Daca marketingul ar fi o prajitura, atunci cu siguranta automatizarile ar fi glazura de pe ea. La fel cum glazura indulceste si da un aspect irezistibil prajiturilor, asa si marketingul automatizat “indulceste” ingredientele din marketing: newsletterele, site-urile, landing page-urile si asa mai departe. Practic, amplifica si perfectioneaza fiecare element in parte.

Dar mai bine despre asta va explicam in articolul Marketingul automatizat e ca glazura de pe prajituri”

23844364_1688301091200814_7191961836600350894_n

8 template-uri care te vor inspira iarna aceasta

Inspiratia vine privind si analizand. La fel se intampla si in email marketing, iar sarbatorile sunt cu siguranta perioada in care poti gasi o multime de resurse interioare sau exterioare. Deasemenea, tot mai multe studii scot in evidenta faptul ca lunile noiembrie si decembrie sunt cele mai ocupate pentru marketerii online. Asa ca am hotarat sa imbinam utilul cu placutul, practic sa oferim o noua doza de inspiratie, asortata cu o serie de sfaturi.

1 Foloseste GIF-uri

Gif-urile sunt la mare moda in ultima vreme in design-ul email-urilor, iar perioada sarbatorilor e momentul in care le poti utiliza si improviza in voie. Animatia iti atrage atentia si ti-o directioneaza catre mesajul central.

holiday email gif

email holday gif

2. Design de mood

Avand in vedere ca vorbim despre sarbatori, feeling-ul emailurilor trebuie sa fie unul de stare si care sa ofere impresia de iarna/Craciun/fericire inca de la prima privire fara sa fie neaparat sa si spui asta. De exemplu:

email winter

emailul complet

3. Asorteaza-ti produsele cu starea de spirit

Din nou, daca vorbim despre comunicarile de sarbatori trebuie sa ramanem in mood-ul perioadei. Si ce inspira cel mai mult aceasta stare decat zapada, fericirea si… culoarea rosie.

005856d931061430d695115f3e1af594

4. Email-ul de tip calendar

Da, nu e nicio inovatie, dar poate ca mai mult ca in alte perioade, oamenii sunt mult mai atenti la calendar in luna decembrie. Toate sarbatorile ii fac sa fie conectati la timp, iar introducerea datelor in template-ul tau le va aduce un sentiment de familiaritate pe care ti-l doresti cu siguranta.

timberland email winter

calendar winter email

5. Creativitate!

E ultimul punct, si poate cel mai important. Creativitatea este un element extrem de important in comunicari indiferent de perioada anului. De sarbatorile de iarna nu exista exceptii, iar originalitatea va fi intotdeauna premiata de atentia userilor.

winter email inspiration

winter email inspiration 1

#InspiratiaDe Weekend – I

Prima impresie este la fel de importanta in email marketing ca in oricare alta situatie din viata. Despre ce ar trebui sa faci pentru a-ti impresiona abonatii inca de la prima ‘intalnire’ am mai discutat AICI.

Astăzi remarcăm comunicarea celor de la Print Studio. Simplă, sinceră și cu o fotografie care stârnește senzația de familiaritate.

23844590_1688270944537162_620519438982407923_n