Newsletterul: mai mult decat un eficient instrument de loializare

O campanie de e-mail marketing ofera imensa oportunitate de a va prezenta mesajul dorit, intr-o maniera regulata si cu un cost extrem de mic, unui grup de oameni interesati de produsele sau serviciile voastre. Din punct de vedere al vanzarilor, suna extrem de apetisant, chiar daca marele beneficu al e-mail marketingului este acela de a genera loializare.

Toate detaliile le poti afla din ACEST ARTICOL!

baze de date newsletter

#InspiratiaDeWeekend IX

Inainte sa creezi urmatoare comunicare pentru abonatii tai imagineaza-ti un scenariu: gandeste-te la newsletter-ul tau ca la o petrecere surpriza la care vin toti userii. Apoi puneti intrebarea: cum si ce trebuie sa fac pentru ca toti sa se simta bine, sa se distreze, sa consume ce le-am pregatit si sa revina?

Birchbox a gasit un super-concept de party care ar trebui sa te inspire si pe tine.

inspiratie email design

Secretul succesului in Social Media

Solutiile magice functioneaza doar in filmele fantastice. Social Media necesita solutii pe termen lung, si nici asa rezultatele nu sunt obligatoriu pozitive. Important e sa insisti si sa incerci sa gasesti mereu drumul care sa te duca mereu doar “inainte”.

Dincolo de asta, Social Media e exact ca un concert in care brandul tau e adevaratul star. De ce ti-am explicat intr-un articol!

28235520_1781131155251140_9221496784856626362_o

#Throwback: 3 aprilie 1973 – primul telefon mobil

Primul apel de pe un telefon mobil [Motorola DynaTAC] a fost realizat pe 3 aprilie 1973, atunci cand Dr. Martin Cooper, de la Motorola, la contactat pe Dr. Joel S. Engel, seful directiei de cercetare de cercetare de la AT&T Bell Labs.

#Throwback: 14 ani de la aparitia Facebook

#Throwback: 13 ani de la primul video urcat pe YouTube

throwback telefon motorola

Genereaza lead-uri si creste listele de abonati folosind targetarea comportamentala

Cresterea bazelor de date organice intampina in majoritatea cazurilor dificultati datorita amplasarii necorespunzatoare a zonelor de colectare lead-uri si datorita neglijarii acestui aspect in momentul proiectarii site-urilor.

Iti explicam fiecare pas in acest ARTICOL!

white image

Clipurile video stimuleaza vanzarile online

In ultima perioada se pune foarte mult accent pe faptul ca viitorul marketingului sta in continutul video. Inca nu produci clipuri pentru brandul tau? Ai face bine sa schimbi repede strategia pentru a nu fi complet depasit de concurenta. Cifrele obtinute din majoritatea studiilor facute pe aceasta tema confirma faptul ca publicul o cere.

video marketing