#InspiratiaDeWeekend – XIII

Primavara se poarta… newsleterele colorate si care le aduc userilor informatii folositoare. Dincolo de produsele pe care si le doresc abonatii tai, acestia vor aprecia intotdeauna cateva sfaturi de specialist. Daca vorbim despre un newsletter de fashion, atunci sugestiile si trendurile vor fi mereu la mare cautare.

Pe locuri, fiti gata, inspiratie!

inspiratie 13

Adevarata putere a engagementului

Contentul e regele campaniilor tale, dar adevarata bucurie apare cand engagementul e la cote inalte.

Altfel, daca incerci sa intelegi ce trebuie sa faci pentru ca strategia brandului tau de social media se creasca rata de engagement sa stii ca nu e foarte complicat. Conecteaza-te la userii pe care ii targetezi, invata sa ii asculti si sa le intelegi realitatile. Cu cat vei vorbi mai mult pe “limba” lor, cu atat isi vor dori sa afle mai multe despre tine.

1

Vrei sa generezi leadurin prin SEO?

Optimizarea vizibilitatii unui website (SEO) iti poate adapta si imbunatati pozitia in ochii userilor. Cu cat devii mai relevant pentru ei, cu atat se vor apropia mai mult de brandul tau. De aceea nu e de mirare ca 57% dintre marketerii care au fost chestionati pentru un studiu ce a avut loc in S.U.A. spun ca SEO genereaza mai multe leaduri decat o alta strategie de marketing.

De acord?

s1

Persuasiunea in email marketing

Arhitectura persuasiunii, o teorie dezvoltata de cei doi experti in optimizarea conversiei, Bryan si Jeffrey Eisenberg, este o abordare a marketingului din perspectiva personalitatii cumparatorului. Potrivit acestui model teoretic, daca ajungi sa cunosti “stilul de a cumpara” al clientului, iti poti adopta design-ul, copy-ul si tacticile de email marketing pentru fiecare tip de personalitate.

Care sunt acestea si cum poti face asta am detaliat AICI!

persuasiune marketing

#InspiratiaDeWeekend – XII

Pofta vine mancand sau… privind la newsletterul celor de la J.Crew care au ales sa comunice o campanie de reducere la imbracaminte intr-un mod extrem de delicios. Morala? Orice comunicare trebuie sa umble la stimulii userilor si sa ii determine sa se apropie de brand si oferta.

Asa e ca ti s-a facut pofta de shopping?

inspiratie weekend 19 apr

#Throwback: Care este primul website de pe internet?

Expresia “de cand lumea” poate avea in zilele noastre un corespondent care sa aiba aceeasi putere: “de cand internetul”. Asa am ajuns sa ne gandim la care a fost primul website din internet. Raspunsul? symbolics.com, care a fost inregistrat pe 15 martie 1985.

Primele 10 site-uri inregistrate sunt: symbolics.com 03/15/85, bbn.com 04/24/85, think.com 05/24/85, 004 mcc.com 07/11/85, dec.com 09/30/85, northrop.com 11/07/85, xerox.com 01/09/86, sri.com 01/17/86, 009 hp.com 03/03/86.

19983334_1567501693280755_2988176854643712497_o

Cum impresionezi userii inainte de achizitie

Mai multe studii au scos in evidenta ca nu mai putin de 81% dintre persoanele care sunt gata sa faca o achizitie iau decizia finala dupa un research amanuntit. Cu 20% mai mult decat anul trecut.

Ce inseamna asta?

Ca site-ul, cartea de vizita a brandului, este extrem de important. E vital ca acesta sa fie usor de accesat si navigat, contentul sa fie clar si sa raspunda rapid dilemelor utilizatorilor.  Ce s-ar putea intreba utilizatorii? Urmareste cum ajung in site-ul tau si raspunsul va veni de la sine. De asemenea, imaginea ta in online este foarte importanta. Cu siguranta ca parerile sunt subiective, dar atat timp cat oferi servicii/produse de o calitate sincera, utilizatorii vor continua sa vina la tine.

stat 18 apr

#Throwback: Prima fotografie de pe Instagram

În timp ce toată lumea vorbește despre situația Facebook și despre declarațiile pe care le face Mark Zuckerberg, ne-am gândit să aruncăm o privire asupra cele mai simpatizate rețele de socializare din acest moment: Instagram.

În urmă cu aproape 8 ani de zile unul dintre cei doi fondatori Instagram “spargea gheața” și posta o fotografie cu un Golden Retriever. Partea și mai interesantă este că la acea vreme aplicația se numea Codename.

 

prima fotografie instagram

sursa: Instagram.com