Cum gasesti rapid idei bune

In viata oricarei agentii de marketing sau publicitate exista perioade in care fabrica de idei trebuie sa functioneze la maximum. In mod curent, functioneaza pe banda rulanta, dar in perioade precum Black Friday, Halloween sau Craciun, cand exista pretextul de comunicare al reducerilor, ideile trebuie sa se nasca rapid, sa fie eficiente, sa aduca rezultate pentru client.

Dar, uneori, oricate sedinte de brainstorming ai cu echipa, simti ca nu ai acea idee stralucita. Totusi, ea trebuie sa vina.

Cum faci sa stimulezi creativitatea in perioade precum Black Friday si Cracium, si sa ajungi la idei originale, dar in acelasi timp simple si usor de implementat?

Una dintre tehnicile care dau cel mai des rezultate este reverse thinking. Reverse thinking inseamna sa gandesti invers decat o faci in mod normal, pe firul logic al actiunii.

111wi_stiati_ca

Cum aplici reverse thinking, rapid si eficient?

1. Identifici problema, in cazul nostru problema inseamna sa rezolvi brief-ul, conform cerintelor clientului

2. Dupa identificare, incepi sa iti pui intrebari: Cum pot obtine efectul invers a ceea ce vrea clientul?

Ex: Isi doreste sa creasca numarul abonatilor la newsletter. Ce pot face eu sa nu creasca numarul de abonati?

3. Incep sa raspund la intrebarea opusa solutiei, respectiv: Ce pot face eu sa nu creasca numarul de abonati? Pot sa nu trimit continut relevant, nu am baza de date segmentata, nu am un site prietenos, trebuie sa fac multe clickuri ca sa ajung la produsul cautat, nu ofer raspunsuri la mailurile trimise pe adresa de suport clienti, nu trimit cu frecventa.

4. Dupa ce ai gasit idei la reversul problemei initiale, inverseaza-le din nou pentru a gasi solutii:

  • Nu trimit continut relevant: Voi trimite continut relevant prin analizarea actiunilor utilizatorilor, eventual voi segmenta baza, voi face un chestionar , voi corela informatiile obtinute si, la final, voi avea continut relevant.
  • Nu am un site prietenos: Voi face site-ul prietenos, simplu de utilizat, cu informatii usor de gasit, cu rubrici clare si relevante.
  • Nu ofer raspunsuri la emailurile trimise catre suport clienti: Voi da raspunsuri, voi fi proactiv.
  1. Evalueaza solutiile, au potential, pot fi ambalate creativ si implementate usor?
  2. Foloseste reverse thinking din nou, pune-ti intrebari pana ajungi la solutia care raspunde brief-ului.

Onboarding – Episodul 1. Cum te ajuta mesajele de bun venit in loializare

Prima interactiune cu o companie este cea care seteaza, de cele mai multe ori, parcursul si ritmul relatiei cu clientul. Chiar daca relatia poate continua in bine, se poate schimba si in rau. De aceea, este important sa ne asiguram de la inceput ca am impresionat pozitiv clientul.

Totodata, trebuie sa avem in vedere ca oamenii sunt diferiti, au nevoi diferite, cauta lucruri diferite. De aceea, atunci cand suntem in etapa de onboarding, care deschide usa unui Customer Journey individualizat, trebuie sa ne asiguram ca mesajul de Bun Venit este unul de impact.

Cum il facem sa fie de impact, cum il adaptam industriei in care activam, cum il facem sa fie memorabil?
Incepem cu inceputul si imi pun cateva intrebari: Ce stiu despre cel caruia ii urez bun-venit? Ce nu stiu si ce vreau sa aflu? Cum pot folosi primul mesaj sa il fac sa se simta important, membru al unei comunitati, dar, in acelasi timp, sa obtin si informatii suplimentare care ma vor ajuta in viitor in comunicarea cu aceasta?

Pentru a raspunde la intrebari, vom merge pe exemplul urmator:

Companie de haine si incaltaminte. Am magazine offline si online. Imi doresc sa migrez, din cauza costurilor mari, catre online si sa reduc numarul magazinelor fizice. De aceea, lansez o campanie in magazine prin care anunt noi beneficii pentru cumparaturile online. In urma campaniei, am raspunsuri mari de abonare la newsletter, de vizite in paginile de produs. Am nevoie sa implementez un program de bun-venit, care sa ma ajute sa imi ating obiectivul de a migra 30% din cumparaturi catre online. Tocmai am un nou abonat la newsletter despre care stiu ca este femeie, se numeste Maria Popescu, in varsta de 26 de ani, locuieste in Bucuresti. Si-a facut recent si cont in site si are, de cativa ani, card de fidelitate pe care il foloseste in magazinele offline.

Cum va primi mesajul de bun-venit? Ce ii spun, ce vreau sa aflu in continuare de la ea? Cum o fac sa se simta importanta si, astfel, sa o fac de migreze din offline si, in acelasi timp, sa ramana clienta fidela?

shutterstock_498325177

Exemplu 1:

Buna,
Iti confirmam ca te-ai inscris cu succes la newsletterul nostru.  Acum vei fi la curent cu toate promotiile si noutatile despre colectiile noastre. Iti oferim si un cadou de bun-venit pe care il poti folosi sa iti iei produsele tale preferate.
Vei primi o reducere de 30% la urmatoarea achizitie din orice magazin sau 50% pentru produsele tale preferate, cumparate online.
Stim ca iti place sa ne vizitezi, acum ai de doua ori mai mult timp sa petreci cu noi, din confortul casei tale.

Cu drag,

MAGAZINUL Y

Exemplu 2

Buna, Maria,

Ne bucuram ca esti alaturi de noi si in online, iar de azi inainte vei primi pe adresa ta de email toate promotiile si noutatile despre produsele tale preferate.
Ne aducem cu drag aminte de prima ta pereche de pantofi, cumparata din magazinul Y, cand ti-am oferit si un cadou pe cardul tau de fidelitate.

Pentru a iti rasplati fidelitatea, iti oferim inca un cadou, la alegere:

VOUCHER ONLINE 70% reducere

VOUCHER OFFLINE 60% reducere

Si pentru ca vrem sa fim in continuare la inaltimea asteptarilor tale, ne-ar prinde bine daca ne-ai spune, in formularul de mai jos, ce fel de informatii ai vrea sa primesti de la noi.

Cu drag,

Ioana Ionescu

Consilier Clienti Magazinul X

Care dintre cele doua mesaje raspunde la intrebarile de mai sus?  Exemplul al doilea pentru ca ii arat Mariei ca o cunosc, ca este importanta pentru mine, nu doar un simplu cumparator. Totodata, imi deschid poarta catre a colecta noi informatii despre obiceiurile si nevoile sale de cumparaturi, informatii pe care le pot folosi pe termen lung intr-un proces de automatizare extrem de personalizat.

Totodata, printr-o comunicare eficienta si personalizata, inca de la inceput, pot stabili clar relatia mea cu acest client. Scopul nu este de a-l fideliza prin a-i oferi reduceri ca sa il tin agatat doar cat am reducerea. Competitia mea poate sa ii ofere un discount mai mare si il pierd. Obiectivul meu e sa ii ofer nu doar un produs bun, la reducere, ci si o experienta reala, care poate fi completata de serviciile pre si post-achizitie: serviciul clienti, politica de retur, evenimente pentru clienti, de cum il implic in comunitatea din jurul brandului si cum comunic brandul (Brandul in Social Media, Politica de CSR si implicarea in societate).

 

Onboarding stage: De ce mesajele de multumire si bun venit sunt esentiale pentru Customer Journey

Ai reusit si ai convins utilizatorul sa se aboneze la stirile si noutatile despre produsele tale. Ce faci dupa abonare si, mai ales, cum?

In primul rand, e bine de stiut ca etapa de Onboarding contine emailul sau emailurile de bun venit si multumire.

Majoritatea acestor emailuri sunt automatizate, dar pentru a crea inca de la inceput o experienta bazata pe nevoile si actiunile individuale, personalizarea primului email este esentiala.

In al doilea rand, daca primul email este construit astfel incat sa declanseze discutii de follow-up, dar fara a oferi un beneficiu de tip discount, atunci Customer Journey incepe corect si iti poti asigura fidelitatea clientului pentru mult timp.

Primul pas in crearea unei serii relevante de mesaje de bun venit este targetarea pe baza actiunii initiale.

Astfel, am:

– abonare in urma primei achizitii

– abonare fara nicio achizitie

Cel de-al doilea pas este de a alege un obiectiv al comunicarii, astfel incat sa adoptam strategia potrivita. Ce vreau sa scot in evidenta in primele emailuri de bun venit? Sa vand direct, sa ii familiarizez cu valorile si principiile companiei, sa creez legaturi cu brandul si comunitatea din jurul acestuia? Fie alegi o singura directie, fie o combinatie intre acestea.

Astfel, pentru onboarding stage recomandam realizarea seriilor de mesaje pentru noii abonati prin alegerea uneia dintre cele trei strategii sau o combinatie:

Valori: O serie de mesaje de bun-venit in care abonatul este familiarizat cu valorile si principiile companiei, care este istoria acestuia, cum aduce brandul plus valoare in viata clientilor sai.

Ex. Compania Johnston & Murphy a creat o serie de emailuri de bun-venit bazata pe valorile si istoria brandului. In seria de trei emailuri puteti observa extrem de clar aceasta abordare.


Comercial/Usability:
  Strategia de comunicare care integreaza informatii comerciale si functionale (usability) este o alta abordare prin care poti ura bun-venit. Informeaza-ti abonatul despre gama variata de produse de care dispui si convinge-l sa iti arate care il intereseaza. Odata ce ai informatiile acestea, poti foarte usor sa personalizezi si sa automatizezi comunicarea.

Ex: Lee a realizat o serie de bun-venit prin care isi invita abonatii sa isi completeze profilul, astfel incat sa le ofere produse relevante. Au reusit sa convinga utilizatorii printr-o serie de mesaje in care erau invitati sa isi aleaga modelul preferat de jeansi: bootcut, straight, skinny, super-skinny, boyfriend, flare. Practic, pe langa multumire si bun-venit, Lee a creat oportunitatea unei comunicari directe hyper-personalizata, care a crescut rata de conversie inca de la inceputul abonarii.

 

Rezultate Lee: 

 Fara date de profil                                                Customizate cu date profil:

Open Rate: 9.6%                                                        Open Rate: 16%

CTR: 1.92%                                                                  CTR: 5.33%

CTOR: 19.97%                                                             CTOR: 33.5%

Comunitate: Mesajele de bun-venit care au comunicarea construita pe ideea de comunitate reprezinta o alta abordare pe care o recomandam. Sentimentul de apartenenta in jurul unui brand poate aduce loialitatea clientului pe termen lung.  In plus, comunitatea nu doar dezvolta senzatia de apartenenta, ci construieste individului si o imagine puternica de incredere in sine.

Un exemplu concret poate fi cel al aplicatiilor de mobil dezvoltate de diverse companii care produc echipament sportiv.  Ti-ai instalat aplicatia Nike Run si esti informat ca poti sa iti impartasesti rezultatele cu intreaga comunitate, poti fi incurajat live in timp ce alergi sau pedalezi. Ma simt valorizat si apreciat de Nike pentru ca ma incurajeaza si ma ajuta sa performez.

Nu exista un standard sau reguli fixe pentru comunicarea din onboarding stage, dar exista anumite directii care ajuta si cresc nu doar vanzarile, ci si increderea si imaginea in brand.  Astfel, putem miza pe momentul abonarii ca punct vital in construirea unei relatii cu clientul, acesta poate fi pierdut de la inceput sau castigat. De aceea, comunicarea prin email marketing poate fi relevanta si productiva doar daca instrumentele tehnologice sunt asociate cu know-how, strategii bazate pe obiective, dar orientate catre client si nevoile sale.

 

 

 

White Image a impartasit know-how la Scoala de Vara de E-commerce GPeC – editia VI- a

Antreprenori, specialisti in marketing sau comunicare s-au reunit la Scoala de Vara de E-commerce GPeC 2016- Editia a- VI-a, organizata in 24-29 august la Moeciu, pentru a afla de la experti si practicieni cum pot optimiza conversiile, derula campanii eficiente de AdWords & Facebook,  utiliza email marketing si marketing automation pentru a-si creste afacerea.

White Image a participat si in acest an la eveniment, iar Andrei Georgescu – Co-Founder si Managing Partner a sustinut o prezentare interactiva despre „Trenduri in E-mail Marketing: Customer Journey & Marketing Automation. Pasii necesari pentru retentie si relevanta in e-commerce – de la cuvinte fancy la rezultate”.

Cat dureaza ciclul de viata al clientului si care sunt cele sase etape ale retentiei si fidelizarii, care sunt informatiile pe care un marketer trebuie sa le obtina de la client si in ce modalitate, cum interpretezi si asociezi datele colectate, cum se face corect segmentarea, cum si de ce incepi sa automatizezi sunt doar cateva dintre raspunsurile oferite de Andrei Georgescu in cadrul cursului de la Scoala de Vara E-commerce GPeC 2016.

Cursantii au fost interesati sa afle care sunt tehnologiile si strategiile necesare pentru a comunica eficient prin email marketing: cum stabilesti care sunt informatiile pe care le soliciti intr-o campanie de colectare de date si cum le poti folosi pe termen lung, cum combini tehnologiile intr-un mod productiv, astfel incat rapoartele din programele software sa se transforme in rezultate si in experiente reale de loializare.

De asemenea, sectiunea despre Customer Journey a starnit un real interes in contextul in care multi dintre participanti nu aveau niciun proces automatizat de mapare a customer journey implementat. Totodata, cursantii au primit informatii si despre content si cum trebuie acesta integrat in imagine, astfel incat cele 8 secunde de atentie pe care le acorda clientul produsului sa creasca rata de conversie.

Avantajele comunicarii omnichannel marketing versus multichannel marketing este  un alt subiect pe marginea caruia participantii au pus numeroase intrebari. Recomandarea White Image este utilizarea omnichannel marketing pentru a avea control asupra intregului proces de comunicare, astfel incat mesajul sa corespunda imaginii brandului si, in acelasi timp, sa fie adaptat fiecarui canal. Utilizarea omnichannel marketing creeaza oportunitatea hyperpersonalizarii. Un exemplu concret care ilustreaza aceasta abordare este urmatorul: Clientul X a mers in magazinul meu, a cumparat o pereche de pantofi si a folosit cardul de fidelitate pentru a acumula puncte. Pentru ca eu folosesc omnichannel, canalele mele comunica intre ele, iar eu cunosc fiecare actiune a clientului. Pentru ca stiu ca a mers si a cumparat perechea de pantofi din magazin,  eu ca marketer pot, in continuare, sa ii trimit un email personalizat in care ii sugerez clientului accesorii la promotie care se potrivesc cu pantofii, fie ca vorbim de curele, genti, ceasuri sau orice alte produse  care se gasesc si in magazinul meu online.

Sfatul final al lui Andrei Georgescu pentru participanti, dar si pentru toti cei interesati sa isi optimizeze procesele de comunicare cu clientii, este de a analiza in profunzime toate datele, de a le corela si de a crea o strategie, bazata pe obiective, in contextul in care doar utilizarea tehnologiei si a diverselor software-uri de email marketing  nu este suficienta.

In cele 6 zile de training, cursantii au participat la peste 12 ateliere sustinute de unii dintre cei mai cunoscuti si de succes experti in marketing, precum Lucia Ciuca – Managing Director Quantum Data Science, Roxana Magopet – Marketing & PR Manager Fan Courier, Raluca Radu – Country Manager answear.ro & Co-Organizator GPeC, Victor Kapra – Consultant Independent, Valentin Radu  – CEO Marketizator, Razvan Gavrilas – Founder Cognitive SEO & BrandMentions.com, Horia Neagu –  Digital Marketing Consultant, Ionut Munteanu – Managing Partner & Trainer WebDigital, Andrei Radu – CEO & Founder GPeC si CO- Founder Trusted.ro, Liviu Taloi – Senior Consultant in E-Commerce, Usability, Analytics, Conversion Rate Optimization and Online Marketing @ECOMpedia, Pawel Sakowicz  – Senior Product Manager SALESmanago Marketing Automation.

Care este frecventa cu care sa trimiti emailuri clientilor tai?

Multi marketeri se intreaba adesea  care este frecventa cu care ar trebui trimise emailuri catre clienti. Potrivit unei analize realizata de silverpop.com, exista mai multi factori de care un marketer ar trebui sa tina cont atunci cand decide sa lanseze campanii de emailing.
Astfel, cativa dintre indicatorii cheie pe care fiecare marketer trebuie sa ii aiba in vedere sunt:

  • Nivelul de engagement cu brandul
  • Serviciile sau produsele achizitionate
  • Asteptarile clientilor privind comunicarea de brand
  • Nivelul de toleranta pentru comunicari netargetate

EmailMarketing

Pentru a gasi frecventa potrivita fiecarui tip de client, este necesara analiza mai multor date care tin de comportament, automatizari si targetare. Prin urmare, exista cateva modele de bune practici pe care ar trebui sa le urmarim:

1)   Masura in care un user accepta frecventa numarului de emailuri primite se poate schimba in functie de targetare.

Pentru a creste toleranta la campaniile de emailing trebuie sa personalizam mesajul si sa alegem corect timingul, astfel incat procesele de automatizare sa creeze o reala customer experience journey.

2)    Testeaza frecventa trimiterilor tale pe segmente mici din baza ta de date si masoara mai multi indicatori in afara de rata de click.

Poti testa prin cresterea graduala a numarului de trimiteri pe userii care au cel mai mare engage fata de brandul tau.  Incearca sa verifici nu doar rata de open si click atunci cand analizezi rezultatele. In mod curent, reclamatiile si rata de unsubscribe cresc atunci cand frecventa este marita, in timp ce rata de citire si engagement descresc.

3)   Daca trimiti comunicari prea rar poate fi la fel de gresit ca atunci cand trimiti prea des.

Multi clienti anticipeaza ca le vei trimite cel putin un email pe saptamana sau chiar mai multe, asa ca trebuie sa te asiguri ca raspunzi asteptarilor. Exista mai multi  factori care contribuie la cresterea tolerantei la o frecventa marita, de aceea trebuie sa stabilesti clar un cadru de testare in care sa cumulezi mai multi indicatori. Astfel, poti ajunge sa creezi procese clare de automatizari, personalizate si care cresc engagementul fata de brand.

Predictive Behavioral Targeting sau cum trimiti mesajul corect utilizatorului potrivit

Back to basis. Din ce in ce mai multe produse, oferte si promotii. Cum te asiguri ca mesajul tau promotional ajunge la clientul potrivit?Prin Predictive Behavioral Targeting, actiune de baza in email marketing pentru succesul unei campanii de produs, prin intermediul careia mesajul tau ajunge la persoana cu cea mai mare sansa de raspuns pozitiv din baza de date.

13432285_1172951846069077_4388914854635783710_n

Cum aplicam Predictive Behavioral Targeting?

Prin colectarea informatiilor despre actiunile utilizatorilor: procesul de achizitie (documentare produs, finalizare comanda, evaluarea produsului dupa folosire),  monitorizarea  interactiunii cu produsele din site, articolele citite etc.

Unul dintre clientii nostri, care activeaza in retail cu jucarii, foloseste in mod curent acest tip de targetare. Pentru ca produsele sale se adreseaza mai multor publicuri, parinti cu copii de varste intre 0-16 ani, comunicarea necesita mesaje diferite pentru fiecare categorie de varsta, gen, dar si interese sau categorii de produs. Putem avea o campanie la categoria 0-2 ani pentru produse si ingrijire, si alta pentru jucarii, dar pentru aceeasi varsta.

Parte dintr-un proces complet de comunicare cu clientii partenerului nostru, cream campanii care se trimit automat, in fiecare zi, catre publicuri segmentate. Prin urmare, prin Predictive Behavioral Targeting ne asiguram ca mesajul este citit si utilizatorul actioneaza in urma comunicarii.

 

 

Impact social prin campania online Sufletix- studiu de caz OLX

Ce ne-am propus?
Clientul nostru, OLX, si-a propus sa genereze impact social printr-o campanie online, al carui principal obiectiv era de a creste de 3 ori numarul de donatii pe site. In plan secund, obiectivul a fost ca OLX sa fie perceput ca fiind un brand apropiat de oameni.
Avand in vedere ca utilizatorii care acceseaza OLX, platforma de anunturi pentru comert online, fie cauta un produs spre achizitionare, fie doresc sa il puna spre vanzare, obiectivul principal parea cu atat mai dificil de a fi atins, in contextul in care doream ca acestia sa fie atrasi si spre sectiunea de donatii.

Cum ne-am atins obiectivul?
Pornind de la obiectivele OLX, strategia a fost creata in jurul utilizatorilor. Am dezvoltat campania avand ca pilon central nevoia oamenilor de a fi considerati buni. De aici a fost derivat tot conceptul campaniei: fii un om bun care daruieste si ajuta.
Am creat un personaj inspirat din benzile desenate cu super eroi ca Superman, Batman, Spiderman. Acest personaj avea rolul de a-i face pe utilizatori sa se identifice cu un erou inzestrat cu o super-calitatea: bunatate. Super-eroul creat de noi se numeste Sufletix (Om cu suflet + ix de la OLX).

Practic, am realizat o campanie interactiva de CSR prin care invitam utilizatorii site-ului OLX sa doneze, prin accesarea unei sectiuni dedicate in site, diverse produse, precum carti, haine, jucarii, obiecte electronice si electrocasnice sau mobilier.

Implementare
Pentru personajul creat, Sufletix, am realizat un micro-website de prezentare a campaniei de donatii. De asemenea, pe site utilizatorii primeau sugestii de obiecte ce puteau fi donate, precum carti, haine, jucarii, mobilier, aparatura electrocasnica. Totodata, in site a fost integrat un calculator cu ajutorul caruia utilizatorii vedeau in timp real numarul de donatii.
Scopul calculatorului de donatii a fost unul dublu. Pe de-o parte oamenii erau incurajati sa faca un gest de caritate, pe de alta parte calculatorul din site ne-a ajutat in cuantificarea rezultatelor.
In plus, ne-am propus ca Sufletix sa devina viral, astfel am creat o aplicatie de Facebook prin care fiecare utilizator isi putea personaliza profilul in spiritul Sufletix. Odata incarcata fotografia de profil a celui care folosea aplicatia, acesta putea sa dea share si sa ii convinga si pe altii sa devina Sufletix.
Si am reusit, caci rezultatele vorbesc de la sine.

Care au fost rezultatele?
NPS marit pentru vizitatorii landing page-ului Sufletix. O crestere procentuala de peste 6%.
Se observa imbunatatiri ale opiniei vizitatorilor care au vazut campania Sufletix la aproape toate aspectele:
– mai multi considera ca este prietenos – 67,3% (comparativ cu 60,9% pentru cei care nu au vazut)
– face o lume mai buna – 36,8% (fata de 34,6% pentru cei care nu au vazut)
–  ii pasa de oameni – 38,9%  (comparativ cu 35,5% pentru cei care nu au vazut)
Cele mai mari diferente pozitive sunt in aprecierea inovatiilor cu care vine OLX (42,8% fata de 36,7%) si a capacitatii de a genera trenduri in piata (44,1%, comparativ cu 39,5%).
De asemenea, vizitatorii care au fost in sesiunile anterioare pe landing page-ul Sufletix au o parere mult mai buna, respectiv 44,1%, decat restul respondentilor pentru aceleasi categorii, mai exact 39,5%.
In plus, campania pe Facebook a inregistrat mai mult de 150 de shares, iar pe site-ul dedicat numarul de donatii a crescut cu 30%, asta insemnand o donatie la fiecare 9 secunde de la inceputul campaniei, din 22 aprilie.

Ce concluzii putem trage?
Campaniile interactive, care fac apel la emotie prin identificarea cu anumite valori si principii, reprezinta un ingredient cheie in CSR, mai ales in mediul online in care putem miza pe imaginea personala in spatiul virtual a utilizatorului.
Totodata, am constatat ca prin folosirea storytelling-ului si prin respectarea structurii unei povesti, am reusit sa atingem obiectivele campaniei: cresterea perceptiei conform careia OLX este un brand apropiat oamenilor si cresterea numarului de donatii.
Astfel, putem spune ca imbinarea conceptelor traditionale cu instrumente si tehnici din noua era a marketingului digital reprezinta reteta perfecta pentru succesul unei campanii.

 

White Image, partener oficial al conferintei de Leadership Brandminds sustinuta de John C. Maxwell

john maxwell
White Image este partener principal al conferintei de leadership, organizata de Brandminds in 17 octombrie 2016 in Bucuresti, la care va lua parte ca speaker principal John C. Maxwell, autor de succes si coach.
Investim constant in dezvoltarea echipei noastre, prin urmare sustinerea conferintei de leadership corespunde valorilor White Image.
Prin participarea la eveniment, vom afla de la John C. Maxwell, den
umit leader-ul numarul 1 in Business de catre American Management Association, care sunt cele mai recente metode de leadership, cum putem sa crestem echipa sau cum sa formam specialisti valorosi.
Autor de succes, John C. Maxwell a sustinut numeroase conferinte la nivel global, a scris peste 70 de carti si se face remarcat in intreaga lume prin vanzarea a peste 26 de milioane de exemplare din lucrarile sale.
De asemenea, cu ajutorul echipei sale din The John Maxwell Company, The John Maxwell Team si EQUIP, John C. Maxwell a oferit coaching pentru mai mult de 6 milioane de leaderi din intreaga lume.
Organizata de Brandminds, in 17 octombrie la Teatrul National Bucuresti, cu suportul White Image, conferinta aduce in Romania un plus de valoare comunitatii de business si ofera continut de calitate prin participarea lui John C. Maxwell.
Pentru mai multe detalii despre eveniment si informatii despre cum puteti participa, consultati site-ul oficial al evenimentului aici: https://www.brandminds.ro/

 

Facebook Lead Ads: O solutie eficienta pentru cresterea bazei de date

Suntem mereu la curent cu noile tehnologii si instrumente din marketing si vanzari, astfel incat sa putem oferi cele mai avansate solutii de dezvoltare a afacerii si de crestere a numarului clientilor pentru fiecare dintre partenerii nostri.

Astfel, am implementat o noua functionalitate in platforma White Image, dedicata tuturor celor care desfasoara campanii de lead generation prin Facebook Lead Ads. Acest tip de ad-uri le permite utilizatorilor sa-si exprime interesul pentru  compania ta, prin completarea unui formular prin care contine intrebari create de tine.

Platforma White Image ofera avantajul de a avea in acelasi loc toate datele despre clientii activi si potentiali ai companiei tale. Prin urmare, comunicarea cu acestia este simplu de personalizat si foarte rapida. Totodata, noua solutie este eficienta, dar si usor de implementat.

Indiferent care este  motivul pentru care folosesti Facebook Lead Ads – pentru a-ti incuraja audienta sa se aboneze la newsletter, pentru a rezerva o oferta, pentru a se inscrie la evenimentul pe care il organizezi sau pentru a afla mai multe informatii despre produsele tale, sincronizam datele din Facebook Lead Ads cu lista ta de abonati. Asa ca, ori de cate ori cineva completeaza formularul din Facebook Lead Ads, vei regasi toate aceste date si in platforma White Image, pentru ca mai apoi sa le poti trimite lead-urilor tale email-uri automate, personalizate, bazate pe datele furnizate la completarea formularului, ca parte dintr-un welcome program sau lead nurturing program.