White Image a impartasit know-how la Scoala de Vara de E-commerce GPeC – editia VI- a

Antreprenori, specialisti in marketing sau comunicare s-au reunit la Scoala de Vara de E-commerce GPeC 2016- Editia a- VI-a, organizata in 24-29 august la Moeciu, pentru a afla de la experti si practicieni cum pot optimiza conversiile, derula campanii eficiente de AdWords & Facebook,  utiliza email marketing si marketing automation pentru a-si creste afacerea.

White Image a participat si in acest an la eveniment, iar Andrei Georgescu – Co-Founder si Managing Partner a sustinut o prezentare interactiva despre „Trenduri in E-mail Marketing: Customer Journey & Marketing Automation. Pasii necesari pentru retentie si relevanta in e-commerce – de la cuvinte fancy la rezultate”.

Cat dureaza ciclul de viata al clientului si care sunt cele sase etape ale retentiei si fidelizarii, care sunt informatiile pe care un marketer trebuie sa le obtina de la client si in ce modalitate, cum interpretezi si asociezi datele colectate, cum se face corect segmentarea, cum si de ce incepi sa automatizezi sunt doar cateva dintre raspunsurile oferite de Andrei Georgescu in cadrul cursului de la Scoala de Vara E-commerce GPeC 2016.

Cursantii au fost interesati sa afle care sunt tehnologiile si strategiile necesare pentru a comunica eficient prin email marketing: cum stabilesti care sunt informatiile pe care le soliciti intr-o campanie de colectare de date si cum le poti folosi pe termen lung, cum combini tehnologiile intr-un mod productiv, astfel incat rapoartele din programele software sa se transforme in rezultate si in experiente reale de loializare.

De asemenea, sectiunea despre Customer Journey a starnit un real interes in contextul in care multi dintre participanti nu aveau niciun proces automatizat de mapare a customer journey implementat. Totodata, cursantii au primit informatii si despre content si cum trebuie acesta integrat in imagine, astfel incat cele 8 secunde de atentie pe care le acorda clientul produsului sa creasca rata de conversie.

Avantajele comunicarii omnichannel marketing versus multichannel marketing este  un alt subiect pe marginea caruia participantii au pus numeroase intrebari. Recomandarea White Image este utilizarea omnichannel marketing pentru a avea control asupra intregului proces de comunicare, astfel incat mesajul sa corespunda imaginii brandului si, in acelasi timp, sa fie adaptat fiecarui canal. Utilizarea omnichannel marketing creeaza oportunitatea hyperpersonalizarii. Un exemplu concret care ilustreaza aceasta abordare este urmatorul: Clientul X a mers in magazinul meu, a cumparat o pereche de pantofi si a folosit cardul de fidelitate pentru a acumula puncte. Pentru ca eu folosesc omnichannel, canalele mele comunica intre ele, iar eu cunosc fiecare actiune a clientului. Pentru ca stiu ca a mers si a cumparat perechea de pantofi din magazin,  eu ca marketer pot, in continuare, sa ii trimit un email personalizat in care ii sugerez clientului accesorii la promotie care se potrivesc cu pantofii, fie ca vorbim de curele, genti, ceasuri sau orice alte produse  care se gasesc si in magazinul meu online.

Sfatul final al lui Andrei Georgescu pentru participanti, dar si pentru toti cei interesati sa isi optimizeze procesele de comunicare cu clientii, este de a analiza in profunzime toate datele, de a le corela si de a crea o strategie, bazata pe obiective, in contextul in care doar utilizarea tehnologiei si a diverselor software-uri de email marketing  nu este suficienta.

In cele 6 zile de training, cursantii au participat la peste 12 ateliere sustinute de unii dintre cei mai cunoscuti si de succes experti in marketing, precum Lucia Ciuca – Managing Director Quantum Data Science, Roxana Magopet – Marketing & PR Manager Fan Courier, Raluca Radu – Country Manager answear.ro & Co-Organizator GPeC, Victor Kapra – Consultant Independent, Valentin Radu  – CEO Marketizator, Razvan Gavrilas – Founder Cognitive SEO & BrandMentions.com, Horia Neagu –  Digital Marketing Consultant, Ionut Munteanu – Managing Partner & Trainer WebDigital, Andrei Radu – CEO & Founder GPeC si CO- Founder Trusted.ro, Liviu Taloi – Senior Consultant in E-Commerce, Usability, Analytics, Conversion Rate Optimization and Online Marketing @ECOMpedia, Pawel Sakowicz  – Senior Product Manager SALESmanago Marketing Automation.

White Image, partener oficial al conferintei de Leadership Brandminds sustinuta de John C. Maxwell

john maxwell
White Image este partener principal al conferintei de leadership, organizata de Brandminds in 17 octombrie 2016 in Bucuresti, la care va lua parte ca speaker principal John C. Maxwell, autor de succes si coach.
Investim constant in dezvoltarea echipei noastre, prin urmare sustinerea conferintei de leadership corespunde valorilor White Image.
Prin participarea la eveniment, vom afla de la John C. Maxwell, den
umit leader-ul numarul 1 in Business de catre American Management Association, care sunt cele mai recente metode de leadership, cum putem sa crestem echipa sau cum sa formam specialisti valorosi.
Autor de succes, John C. Maxwell a sustinut numeroase conferinte la nivel global, a scris peste 70 de carti si se face remarcat in intreaga lume prin vanzarea a peste 26 de milioane de exemplare din lucrarile sale.
De asemenea, cu ajutorul echipei sale din The John Maxwell Company, The John Maxwell Team si EQUIP, John C. Maxwell a oferit coaching pentru mai mult de 6 milioane de leaderi din intreaga lume.
Organizata de Brandminds, in 17 octombrie la Teatrul National Bucuresti, cu suportul White Image, conferinta aduce in Romania un plus de valoare comunitatii de business si ofera continut de calitate prin participarea lui John C. Maxwell.
Pentru mai multe detalii despre eveniment si informatii despre cum puteti participa, consultati site-ul oficial al evenimentului aici: https://www.brandminds.ro/

 

De ce merita sa veniti la prima conferinta de email marketing din Romania

White Image va invita si va asteapta la Email Marketing Masterclass – prima conferinta de email marketing organizata in Romania. Vom dezbate cele mai fierbinti subiecte legate de campaniile prin email.

Ne bucura faptul ca aceasta conferinta va avea loc si la noi in tara pentru ca noi, email marketerii romani aveam nevoie de un astfel de eveniment dedicat. Am zis “da” din start, in momentul in care White Image a primit invitatia de a participa in calitate de parteneri si speakeri.

Ceea ce face evenimentul de neratat este participarea expertilor si a specialistilor din alte tari, care ne vor prezenta noile trenduri in email marketing sau studii de caz din care avem ce sa invatam. Read more

Succesul unui eveniment trece si prin email

Daca esti in postura de organizator de evenimente, cu siguranta doza de stres creste de la o zi la alta in apropierea evenimentului si pana se termina. Intrebarea pe care ti-o pui este nu daca vin oamenii ci cati oameni strang?

Si incepi prin a face un plan cu metodele de promovare pentru ca acesta sa aiba un media coverage cat mai bun, iar cat mai multi oameni sa afle despre el. Dar te-ai gandit ca pe langa metodele clasice precum tv, radio, outdoor, un reach bun il poti obtine si prin email marketing?

Este important ca oamenii sa afle despre eveniment, dar mai important este sa le atragi atentia si sa ii determini sa se inscrie. Aici intervine factorul principal, publicul tinta, asta pentru ca, oricat de atragator l-ai face, audienta va fi formata numai de cei interesati de tematica. Read more

Prima conferinta de email marketing din Romania – Email Marketing MasterClass

In Romania va fi organizata prima conferinta de email marketing, avandu-l ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciati specialisti in email marketing, la nivel mondial, Michael Leander. Conferinta va avea loc pe 7 iulie, in Bucuresti, la Hotel Novotel.

Impreuna cu Michael Leander vor mai fi si alti reputati specialisti care va vor impartasi din tainele email marketingului: Salvatore Massaro, Business Developer Manager pe Europa, Africa – Kodak, reprezentanti ai ANSPDCP care vor vorbi despre protectia datelor cu caracter personal si despre Legea Comertului Electronic.

In calitate de speakeri vom fi prezenti si noi, cei de la White Image, asa ca va invit cu mult entuziasm sa va inscrieti la aceasta conferinta. Gasiti mai multe detalii pe site-ul https://email-seminar.com. Read more

Un 2010 asa cum va doriti

45 de minute  au trecut din 2010 si lumea isi citeste inca emailul si in noaptea asta….peste 1000 de persoane unice au deschis unul din newsletterele trimise de noi in primele 45 de min  ale lui 2010.

Sa fie un an de milioane… pentru toata lumea

Update: peste 100 de abonati la newslettere in noaptea de anul nou in nici 2 ore (mai exact o ora si 50 de min)

De la MIS2009

Zilele acestea, Andrei a participat la MIS2009 (Marketing Innovation Summit), care a avut loc la Paris, in perioada 5-7 octombrie.

Si-au adus contributia speakeri de la companii cu renume mondial: Forrester, HBOS, Unica Corporation, Vodafone etc.

Cateva dintre subiectele prezentarilor: Driving local growth through marketing, The best time to talk to your customer, Enabling the shift to interactive marketing, Transforming marketing through intractive channels.

Gasiti mai multe detalii ale conferintei, aici.