Email marketing & AdWords = ROI2

Cele doua canale de comunicare sunt recunoscute in toate cercetarile ca generand cel mai mare Return Of Investment (ROI) in comunicarea online si se completeaza reciproc in orice strategie buna. AdWords-ul genereaza leaduri, clienti noi si abonari la newsletter, iar email marketingul ajuta la fructificarea leadurilor generate, accelerarea procesului de vanzare si construirea de programe de loializare.

Pentru ca cele 2 canale de comunicare sunt complementare, editia de anul acesta a Email marketing Academy am extins-o alaturi de echipa de specialisti de la 2Parale sub denumirea Email marketing & AdWords Academy 2013.

Programata pentru perioada 8-9 mai, la Hotel Radisson Bucuresti, Email marketing &AdWords Academy 2013 te va ajuta, indiferent ca activezi in B2B sau B2C, ca esti un IMM sau o multinationala, oferindu-ti un training intensiv, studii de caz si date de research, pentru a identifica cele mai eficiente solutii de crestere a vanzarilor si fructificarea oportunitatilor mediului online.

email-marketing-adwords-academy

Cateva motive pentru care nu trebuie sa ratezi Email marketing & AdWords Academy 2013:
– Sesiuni de training interactiv legate de tactici de crestere a listelor, de optimizare a conversiilor, de integrare cu alte canale de comunicare si de evaluare a eficientei;
– Ultimele research-uri privind tacticile cele mai eficiente, ratele de conversie si alocare a bugetelor;
– Exemple de strategii cu rezultate dovedite;
– Posibilitatea de a participa la sesiunile de coaching one-to-one, pentru a gasi solutii la problemele cu care te confrunti.

Email marketing & AdWords Academy 2013 este sustinuta de 2 specialisti recunoscuti in industria online: Cristian Ingat (2Parale) si Andrei Georgescu (White Image).

Fiecare sesiune de training de anul acesta are un numar limitat de 50 de participanti, iar cu oferta VIP Super Early Booking ai un discount de 90 de Euro pentru ambele zile de training daca rezervi pana pe 25 martie 2013 + 10% pentru clientii White Image.

Inscrie-te acum, aici!

Editia a-III-a a Email marketing & AdWords Academy 2013 se adreseaza in special oamenilor de marketing care sunt familiarizati cu cele doua instrumente de comunicare online si care doresc sa-si optimizeze comunicarea.

Email Marketing Academy, ediatia a-II-a

Specialistii considera ca email marketing-ul a ajuns in faza de maturitate si in conjunctie cu solutiile de web analitycs sau search marketing ajuta la monitorizarea in detaliu a comportamentului userilor punandu-si puternic amprenta asupra veniturilor generate.

Datele colectate permit brandurilor sa creeze profile clare ale clientilor care impreuna cu sistemele de automatizare a mesajelor ajuta la livrarea de mesaje mult mai targetate si content relevant, atat pentru clienti si prospecti.

La a doua edite a Email Marketing Academy, vom povesti:

– despre noile oportunitati de crestere a bazelor de date, oportunitati generate de noile tehnologii mobile si noile retele sociale,

– despre modalitati de monitorizare a impactului asupra vanzarilor. Modalitati de atribuire a raspunsurilor,

– schimbarile care au intervenit in modul un email poate ajunge in folderul de Inbox sau in folderul de Junk

– despre cum sa testezi o campanie astfel incat sa ajungi la niste concluzii care pot fi folosite in optimizarea comunicarilor viitoare.

Mai multe detalii despre Email Marketing Academy si inscrieri gasiti aici