Studiu de caz: Invitatie de abonare pentru newsletterul Felicia

Revista Felicia beneficiaza deja de un newsletter saptamanal trimis unei baze de date de abonati care s-au inscris la newsletter accesand formularul de pe site-ul dedicat. Din dorinta de a creste aceasta baze de date,  au fost colectate noi adrese de email de la cei care au interactionat, de-a lungul timpului, cu site-ul revistei Felicia, prin comentarii la diverse topicuri, insa, care nu s-au abonat la newsletter.

Reprezentantii Felicia ne-au solicitat trimiterea unei invitatii de abonare catre aceste adrese. Pentru a o face cat mai atractiva, le-am propus imbunatatirea acesteia prin adaugarea beneficiilor in urma abonarii, dar si a unei mostre a newsletterului saptamanal, astfel incat acestia sa vada la ce aleg sa se aboneze.

Pentru a-i stimula si mai mult pe recipienti sa se aboneze, in invitatie a fost inclus si un concurs, in urma caruia, primii 50 care se abonau, puteau castiga o carte de la Felicia.

In plus, dupa confirmarea abonarii in urma accesarii linkului specific, recipientiilor li se mai solicita completarea unui formular cu datele personale, pentru o relevanta si mai mare in comunicarile viitoare.

Iata cum arata aceasta invitatie de abonare. Click pe poza

felicia_invitatie

Dintre cei care au deschis emailul cu invitatia, 47% au confirmat abonarea la newsletter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *