Hostway Romania in portofoliul White Image

Zicem “Bun venit” noului nostru client, Hostway Romania. Astfel, adaugam in portofoliul nostru de companii-lider, pe cel mai mare furnizor de hosting din Romania.

Ne vom ocupa de tot ce inseamna trimitere si gestionare a emailurilor catre clientii companiei, precum si de administrarea bazei de date atat a Hostway cat si a Blogway, care este serviciul de blog instant, oferit de cei de la Hostway.

Newsletterele sunt personalizate si vor avea tematici diferite in fiecare numar, scopul fiind de a mentine un dialog deschis cu clientii, de a le spune despre serviciile de care pot beneficia din partea companiei si de a le pune la dispozitie suport pentru orice fel de problema intampina. Primul newsletter trimis a fost chiar pentru Blogway.

Ne-a incantat foarte mult ce au spus cei de la Hostway despre noi:
“I-am contactat pe cei de la White Image pentru ca voiam sa aflam daca serviciile pe care le ofera se ridica la inaltimea portofoliului de clienti acumulat. Cand i-am intalnit, a fost usor sa ne dam seama ca inteleg bine domeniul si au cunostinte tehnice detaliate. Aceste lucruri ne-au dat incredere in ei si am facut impreuna un proiect de test. Rezultatele au fost foarte bune si ne-am hotarat sa continuam. Ce ne-a placut la ei? In afara de faptul ca te poti baza pe know-how-ul lor, sunt foarte deschisi si proactivi. Te tin informat si urmaresc proiectul cu grija pana la capat. E o surpriza placuta sa vezi o agentie atat de dedicata clientilor ei”.

Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *