Am lansat un nou White Paper: “Tactici de engagement in email marketing”!

Daca acum cativa ani simpla comunicare pe email cu clientii, garanta succesul, acest lucru s-a schimbat semnificativ in prezent. Intr-adevar emailul ramane canalul de promovare cu cel mai mare ROI – conform Direct Marketing Association pentru fiecare dolar cheltuit, profitul este de peste 40$ – totusi, pentru o eficienta maxima, marketerul trebuie sa depuna mai mult efort in castigarea subscriberilor de partea sa.

Munca depusa pentru castigarea unui abonat continua mult dupa ce s-a obtinut adresa de email de la acesta. In fiecare email trimis catre clienti, este necesar sa se urmareasca oferirea de content relevant si sa se vina in intampinarea nevoilor consumatorilor, actiuni care sa duca in final la cresterea engagementului lor.

In White Paperul “Tactici de engagement in email marketing”am inclus principalele metode testate si aplicate, care o data implementate garanteaza cresterea fidelitatii clientilor tai. Iar acest lucru inseamna cresterea ratelor de raspuns si in final cresterea vanzarilor.

Daca doresti sa te informezi despre cum poti sa comunici mai eficient cu clientii tai, prin email, te invitam sa descarci AICI White Paperul “Tactici de engagement in email marketing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *