Spam Filter Check

Incepand de astazi sunt bucuros sa anunt ca oferim noi servicii de testare a emailurilor. Noile servicii constau in capacitatea de a testa un email in cateva dintre cele mai folosite filtre antispam. Serviciul este dedicat celor care doresc sa obtina rezultate excelente in ceea ce priveste livrarea emailurilor in Inbox si ofera un feedback clar privind nivelul de penetrare al unui emai.

Spre deosebire de marea parte a furnizorilor de servicii de email marketing care in cel mai bun caz testeaza un email in Spam Assassin, incepand de acum White Image ofera o testare pe 3 nivele: testarea in filtre gateway (sunt filtrele care sunt montate in fata unui server sau la intrarea datelor intr-un datacenter), testarea in filtrele de server (filtrele care ruleaza pe serverul care gestioneaza serviciul de email), testare in filtrele de desktop (cele care de obicei ruleaza pe calculatorul fiecaruia).

E vorba cam de 10 teste pe care le facem asupra unui email. Sigur ca le-ati putea face si inhouse, insa logica pentru care cineva ar folosi acest serviciu este una simpla: efectuarea unor astfel de teste inhouse presupune achizitionarea licentelor pentru aceste filtre, licente care cumulate ar costa doar ~22.000 euro/an ….in schimb in sistemul nostru puteti face toate aceste teste pentru doar cativa euro.

One thought on “Spam Filter Check

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *