Solutii pentru problemele complexe

Daca oras=bucuresti si varsta=18-22 <mesaj 1> daca varsta=23-45 <mesaj 2>

Cam asa arata 2 conditii pentru generarea unui newsletter cu un content foarte personalizat adaptat profilului fiecarei persoane. Exemplul de mai sus este o varianta simpla de personalizare care contine personalizari/adaptari ale mesajelor doar dupa 2 variabilie oras si varsta, cazuri simplu de testat.

Ce se intampla insa cand vorbim de folosirea a 20 de variabile care combinate genereaza pot genera peste 400 de variante unice de mesaje? Raspunsul este simplu obtii un mesaj foarte targetat…insa cum testezi toate cele 400 de variante?

Acum 2 saptamani ziceam ca pregatim o noua versiune a sistemului White List Manager, care cel tarziu miercuri va fi in productie,  este de fapt versiunea 3.5 si vine cu unul dintre putinele sisteme de testare a variantelor de content dinamic.

Foarte simplu sistemul va permite verificare in cateva secunde a oricaria din cele 400 de variante care se pot genera. Verificarea oricarei variante se poate face atat vizual cat si pe email cat si in sistemul de testare a designului si filtrele anti spam…si va scuteste de foarte mult timp pentru verificarea tuturor variantelor, practic ceea ce putea dura ore,  acum seva putea realiza in doar cateva minute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *