Prima conferinta de email marketing din Romania – Email Marketing MasterClass

In Romania va fi organizata prima conferinta de email marketing, avandu-l ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciati specialisti in email marketing, la nivel mondial, Michael Leander. Conferinta va avea loc pe 7 iulie, in Bucuresti, la Hotel Novotel.

Impreuna cu Michael Leander vor mai fi si alti reputati specialisti care va vor impartasi din tainele email marketingului: Salvatore Massaro, Business Developer Manager pe Europa, Africa – Kodak, reprezentanti ai ANSPDCP care vor vorbi despre protectia datelor cu caracter personal si despre Legea Comertului Electronic.

In calitate de speakeri vom fi prezenti si noi, cei de la White Image, asa ca va invit cu mult entuziasm sa va inscrieti la aceasta conferinta. Gasiti mai multe detalii pe site-ul https://email-seminar.com.
In cadrul conferintei, domnul Leander va vorbi despre cele mai importante 5 componente in email marketing, despre cum sa transmiti si cum sa personalizezi un mesaj electronic pentru ca acesta sa aiba rezultatul scontat, despre ce anume trebuie stiut inainte de a demara o campanie de e-mail marketing si despre cum sa faci corect primii pasi intr-o astfel de activitate.

In plus, ceilalti speakeri vor dezabate teme legate de:

• legea comertului electronic si despre mesajele de tip spam
• dezvolatarea e-mail marketingului in intreaga Europa, informatii ce sunt bazate pe cele mai noi cercetari intreprinse de FEDMA (Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv).
• Insight-ul unei comunicari one-to-one eficiente
• importanta alegerii subiectului unui email
• testarea campaniilor
• testarea mesajelor in diferite tipuri de clienti de email si de browsere
• cel mai bun timing de trimitere a emailurilor
etc.

Iar Andrei va voi vorbi despre insight-ul unei comunicari one-to-one eficiente.

Asa ca daca folositi deja comunicarea prin email pentru a va promova produsele/ofertele/serviciile sau va ganditi ca in viitor sa integrati email marketingul in strategia de comunicare, informatiile pe care le veti afla la aceasta conferinta va vor fi mai mult decat utile.

Ca sa va trezesc curiozitatea, va voi mai da cateva detalii despre invitatul special Michael Leander:

Domnul Leander are o experienta de peste 20 de ani in vanzari, management si marketing si in prezent detine pozitia de CEO a companiei Focus Integrated, o agentie multinatioanala de marketing direct si interactiv. De asemenea, ocupa si functia de Presedinte al FIMAC, organizatie care reprezinta consiliul de marketing interactiv al FEDMA (Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv). Este expert in permission (e-mail) marketing (forma alternativa de publicitate online prin transmiterea de e-mailuri bine targetate), in marketing automation (acea actiune de a trimite mesajele potrivite persoanei potrivite la momentul oportun), in internet marketing, in programe de e-mail marketing create cu scopul de a preveni pierderea clientilor, in strategii pentru atragerea si mentinerea clientilor, precum si pentru cresterea numarului acestora si in alte activitati legate de domeniile marketingului si vanzarilor.
Michael Leander a participat la peste 100 de cursuri si seminarii si a scris numeroase articole pe domeniul marketingului digital si interactiv, articole ce sunt postate in numeroase publicatii media, marketing si IT din diferite tari. Solicitat de nenumarate ori pentru onorarea cursurilor si trainingurilor in vederea prezentarii problemelor actuale din domeniul marketingului direct si interactiv, Michael Leander a avut ca audienta mii de participanti in peste 20 de tari.

Daca esti manager sau profesionist in marketing, publicitate, vanzari, daca esti administrator de e-stores, designer web, creator de template-uri, campanii sau newslettere, daca esti dealer sau director comercial sau daca pur si simplu esti interesat de email marketing, intra pe site-ul https://email-seminar.com/ si afla toate detaliile depre prima conferinta de email marketing din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *