Validate or lose

Cate promotii online ati vazut pana acum online?
In cate dintre ele vi se cerea sa va inregistrati pentru a castiga un premiu?
Cate dintre aceste promotii au fost conduse de dumneavoastra?
Care au fost obiectivele pe care le-ai urmarit? In cate din campaniile/promotiile pe care le-ai condus ai urmarit colectarea de leaduri?

Dar cat timp ai petrecut alegand cel mai potrivit timming pentru campania ta? cat timp ai petrecut pentru a alege cel mai bun content, cea mai buna grafica?
…totul pentru a obtine cel mai bun return din campania proiectata.

La finalul campaniei, te uiti in baza de date si numeri inregistrarile, si te bucuri cand vezi cateva zeci sau sute de mii…si te pregatesti pentru un emailing, bucuros ca ai o baza de prospecti imensa. crezi ca esti gata sa decolezi.
Dar este chiar asa?
Cate dintre adresele de email inregistrate online, pentru care ai muncit atat de mult si care te-au costat destul de mult sunt scrise gresit sau, mai rau, sunt adrese de email introduse intentionat gresit?

In general, studiile arata ca in orice formular online, intre 5-25% dintre adresele de email introduse sunt gresite…insa ceea ce putem spune este ca am vazut si cazuri in care ~60% din adresele colectate au fost gresite.
Iar aceste adrese gresite sunt un fel de bani aruncati in vant, generand listari in blacklist-uri, blocarea emailurilor bune si nimic altceva decat profit pierdut.

Chiar daca ai planificat intreaga campanie online perfect, nu ignora ultimul pas: optimizarea paginii in care colectezi lead-urile prin verificarea si validarea adreselor de email.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *