ce mai facem…

De mai bine de 6 luni pregatim o noua versiune a sistemului nostru de email marketing, White List Manager care este aproape de faza de finalizare…asta va insemna foarte multe functionalitati noi si capacitati de a raspunde unor probleme pentru care in prezent nu prea exista solutii.

Noua varianta a White List Manager-ului va permite asigurarea unei transparente maxime prin noi capabilitati de testera si flexibilitate in integrarea cu site-urile complexe. In plus va permite gestiunea diferentiata a bazelor de date mari care au nevoie de personalizari pe mai multe nivele (prin mai multe nivele intelegand dincolo de ceea ce se trimite pe email).

In plus vom veni cu multe noi functionalitati in zona de gestiune liste. Schimbarea radicala a modului cum sunt trimise mesajele astfel incat am reusit sa reducem la zero riscul ca o campanie sa se blocheze, asta insemnand ca, chiar in cazul in care serverul se reseteaza nu exista nici un risc ca, campania sa se blocheze.

Am mai pregatit integrari cu alte sisteme si crearea unui nou modul care permite…sa-i zicem pe scurt: gestiunea lead-urilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *