De ce merita sa veniti la prima conferinta de email marketing din Romania

White Image va invita si va asteapta la Email Marketing Masterclass – prima conferinta de email marketing organizata in Romania. Vom dezbate cele mai fierbinti subiecte legate de campaniile prin email.

Ne bucura faptul ca aceasta conferinta va avea loc si la noi in tara pentru ca noi, email marketerii romani aveam nevoie de un astfel de eveniment dedicat. Am zis “da” din start, in momentul in care White Image a primit invitatia de a participa in calitate de parteneri si speakeri.

Ceea ce face evenimentul de neratat este participarea expertilor si a specialistilor din alte tari, care ne vor prezenta noile trenduri in email marketing sau studii de caz din care avem ce sa invatam.

Guest-speaker-ul conferintei, domnul Michael Leander este un specialist in email marketing cu peste 100 de cursuri si seminarii sustinute in intreaga lume. Este CEO al companiei Focus Integrated si membru al al FEDMA (Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv). Despre dansul, puteti afla mai multe aici.

Veti mai avea ocazia de a afla despre relatia dintre email marketing si alte forme ale marketingul direct de la Salvatore Massaro, Business Developer Manager pe Europa, Africa – Kodak.

Vor fi discutate si aspecte legislative. Doi reprezentanti ai ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) vor dezbate despre protectia datelor cu caracter personal si despre legislatia cu privire la domeniul electronic.

Conferinta care are scopul de a va arata, printre altele, ce greseli sa evitati, dar si alte aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand concepeti campaniile prin email, de exemplu:

• limitele legislative in ceea ce priveste e-mail marketingul
• diferenta dintre email marketing si spam
• construirea unei liste
• invitatiile de abonare
• mesajele de intampinare
• personalizarea mesajelor si implicit targetarea lor, dar si multe alte elemente esentiale in derularea unei campanii

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *