#InspiratiaDeWeekend: vin sarbatorile, chiar vin.

Am lasat Black Friday in urma si ne concentram pe urmatoarea campanie. Toate gandurile sunt indreptate spre sarbatorile de iarna, iar putina inspiratie e mereu bine venita.

Ce vedem in template-uri? Putin frig, dar si mai mult caldura, gif-urile sunt mereu o idee buna, plus elemente specifice. Multa inspiratie!

#CifraZilei: 95% dintre cumpărătorii din întreaga lume ar putea alege o livrare mai lentă și mai ieftină a comenzilor

În era cumpărăturilor online cu livrare direct acasă (sau la birou), toată lumea se așteaptă să aibă coletul într-un timp cât mai scurt. Chiar și așa, un studiu realizat pe 18.000 de persoane din întreaga lume a arătat că 94% din cumpărătorii din întreaga lume ar putea alege o livrare ceva mai lentă, dar mai ieftină, dacă ar avea această opțiune.

  • cumpărătorii din generația Millenials sunt cei care preferă cea mai rapidă livrare
  • 35% dintre cumpărători preferă opțiunea de click & collect pentru a nu mai plăti costurile de livrare
  • cele mai importante detalii pentru userii care fac cumpărături online: taxe clare, detalii despre procesul de livrare, informații clare despre politica de retur

#InspiratiaDeWeekend – Vine, vine Black Friday

Vine, vine Black Friday așa că ne-am gândit să oferim puțin inspirație pentru campaniile la care lucrați în acest moment. Știm și noi cât de mult le plac oamenilor surprizele și campaniile masive de reduceri.

Ce iese din îmbinarea acestor două elemente-magnet pentru clienți? Cu siguranță ceva bun atât pentru brand, cât și pentru useri. Dacă mai adăugăm și ceva distracție în această ecuație (așa cum a făcut Forever 21 în acest newsletter), iese o campanie cu potențial.

#CifraZilei: 66% dintre comenzile de BF sunt realizate prin Social Media

Un studiu international care a chestionat peste 110.000 de consumatori din 45 de tari a scos in evidenta, inca o data, importanta Social Media. Astfel, peste 42% dintre utilizatorii de internet folosesc SM pentru a-si face o parere despre un brand. (cu 3% mai mult decat in anul precedent).

Aceeasi companie, a realizat in Marea Britanie un studiu despre comportamentul oamenilor din timpul Black Friday. Astfel s-a aflat ca mai mult de 66% dintre consumatori incep procesul de cumparare din Social Media, de cele mai multe ori din Facebook.